Zde může být vaše reklama.

Policie pátrá po svědcích nehody u obce Dolany Véska

Policie pátrá po svědcích nehody u obce Dolany Véska

foto: Policie ČR

28. 04. 2020 - 13:32

Policisté pátrají po svědcích, kteří mohli být přitomní u dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 25. dubna u obce Dolany Véska. Řidič v osobním autě zde srazil cyklistu a z místa ujel. Na místě nechal zraněného cyklistu.

"Dne 25. dubna 2020 v 09:45 měl nezjištěný řidič vozidla Renault Kangoo, zelené barvy na komunikaci č. III/44315, ve směru jízdy z Dolan do Vésky srazit nezletilého cyklistu. Ten při dopravní nehodě utrpěl zranění a řidič vozidla z místa dopravní nehody odjel," prozradil k případu mluvčí policie Libor Hejtman.

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu nebo řidiče, kteří projížděli v danou dobu úsekem a mohli by mít událost či nezjištěné vozidlo zachycené na palubní kameře, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, telefon 974 766 251 nebo e-mail ol.di.podatelna@pcr.cz," upřesnil mluvčí Hejtman možnosti, jak policisty zkontaktovat. 

Další články