Zde může být vaše reklama.

Poslední listopadový týden v kraji přinese zamračené počasí

Poslední listopadový týden v kraji přinese zamračené počasí

foto: Pixabay

25. 11. 2019 - 06:00

Je před námi poslední listopadový víkend, ale kdyby listopad nehlásil kalendář, nejspíš bychom to pořád nečekali. Každý z prvních tří dnů v tomto týdnu bude trochu jiný, pondělí spíš mlhavé, v úterý bude mrholit a ve středu nejspíš i pršet. Tak se společně pojďme podívat na předpověď.

Během pondělí očekávejte převážně zataženo, mlhavo, během dne místy přechodně i polojasno až skoro jasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 8 až 11 stupni Celsia, na horách od 4 do 8 stupňů. Slabý, během dne mírný jižní až jihovýchodní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 6 metrů za sekundu.

V úterý můžete očekávat oblačno až zataženo, zpočátku místy i polojasno. Ojediněle se v kraji objeví mlhy. Během dne od západu bude přicházet mrholení nebo slabý déšť. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 7 až 3 stupni Celsia. Nejvyšší denní teploty pak od 5 až 9 stupňů. Mírný jihozápadní až jižní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 6 metrů za sekundu.

Ve středu bude zataženo. Ojediněle, večer, se místy může objevit mrholení nebo slabý déšť. Nejnižší noční teploty budou podobně jako v úterý mezi 7 až 3 stupni Celsia. Nejvyšší denní teploty pak od 5 do 9 stupňů. Mírný jižní až jihovýchodní vítr bude foukat v rychlosti 3 až 7 metrů za sekundu a přechodně zesílí.

Další články