Zde může být vaše reklama.

Odnesla to svodidla Řidič na dálnici sjel z cesty, policie pátrá po svědcích

Řidič na dálnici sjel z cesty, policie pátrá po svědcích
Řidič si nejspíš nedával pozor a sjel na krajnici. Rozbil svodidla a ujel.

foto: Policie ČR - Olomoucký kraj

08. 10. 2019 - 08:22

Olomoučtí dálniční policisté se obrací na všechny, kdo mohli být svědky dopravní nehody z neděle, ke které došlo na dálnici ve směru od Ostravy na Olomouc.

"6. října ráno dosud nezjištěný řidič řídil motorové vozidlo na dálnici D1 na 307 kilometru v blízkosti Hranic, ve směru od Ostravy na Olomouc. Řidič se pravděpodobně plně nevěnoval řízení svého vozidla a vyjel s ním vpravo mimo komunikaci na nezpevněnou krajnici, kde narazil do ocelových svodidel, která poškodil. Řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by ji oznámil. Poškozená organizace vyčíslila škodu na 40 000 korun," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo, které mělo účast na dopravní nehodě, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky nebo e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz," doplnil.

Další články