Zde může být vaše reklama.

Policie hledá svědky Řidič osobáku u Medlova srazil padesátiletou cyklistku a ujel

Řidič osobáku u Medlova srazil padesátiletou cyklistku a ujel

foto: PČR

10. 09. 2019 - 12:14

Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost, aby jim pomohla při pátrání po autě a jeho řidiči, ale také objasnit dopravní nehodu, ke které došlo včera o půl šesté ráno u obce Medlov.

"Jak z prvotního šetření vyplývá, dosud přesně neustanovené osobní motorové vozidlo, které jelo ve směru od obce Králová k obci Medlov, mělo na přímém úseku komunikace předjíždět padesátiletou cyklistku jedoucí stejným směrem, která jela na jízdním kole značky Leader Fox. Během tohoto úkonu, při zařazování se zpět k okraji komunikace, mělo vozidlo do cyklistky narazit. Následkem uvedeného cyklistka upadla na zem. Dosud nezjištěný řidič s vozidlem z místa nehody ujel, aniž by tuto oznámil. Cyklistka při nehodě utrpěla zranění, s nímž musela vyhledat lékařské ošetření. Při nehodě došlo ke škodě na jízdním kole, která je odhadována na předběžně 1 000 korun," vysvětlila mluvčí policie Irena Urbánková.

Jak policisté zjistili, mohlo se jednat o osobní motorové vozidlo značky Opel, stříbrné barvy.

Svědci, kteří nehodu viděli, mohli daným úsekem projíždět a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení vozidla a jeho řidiče, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 466 582, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Rovněž žádáme i neznámého řidiče uvedeného vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásil na výše uvedených kontaktech.

Další články