Zde může být vaše reklama.

Řidič za volantem rolby usnul, naboural tři osobní auta

Řidič za volantem rolby usnul, naboural tři osobní auta

foto: Policie ČR - Šumpersko

14. 02. 2022 - 12:48

Ke kuriózní nehodě vyjížděli do Ostružné v neděli 13. února ráno dopravní policisté z Jeseníka. V noci ze soboty na neděli zde sedmatřicetiletý řidič s rolbou prováděl údržbu lyžařské sjezdovky, když dle vlastních slov usnul a následně naboural do tří zaparkovaných aut i vedle stojícího penzionu. Ke zraněním naštěstí nedošlo.

"Rolba sjela na parkoviště, kde poškodila tři zaparkovaná auta a budovu penzionu. Protože na místě nikdo nebyl, řidič pokračoval v pracovní činnosti a poté odjel pryč s tím, že bude událost řešit až ráno. To však již nestihl, protože policisty v neděli ráno přivolal majitel penzionu," uvedla k případu mluvčí policie Marie Šafářová.

Policisté už odhadli také škodu na autech a to na 290 tisíc korun, ale i na budově penzionu, ve výši 10 tisíc korun. Na rolbě žádná škoda zjištěná nebyla.

"Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření," dodala Šafářová s tím, že se policie bude případem i nadále zabývat.

Další články