Zde může být vaše reklama.

Policie hledá svědky Srazil motorkáře a ujel od nehody

Srazil motorkáře a ujel od nehody

foto: pcr.cz

20. 06. 2022 - 15:23

Policie hledá svědky sobotní dopravní nehody, při které automobil srazil motocykl a od střetu ujel. Šumperští policisté po bezohledném šoférovi pátrají.

V sobotu 18. června vpodvečer kolem půl šesté jel 50letý řidič na motocyklu Honda VT 600 C po silnici I/35 ve směru od Mohelnice na Studenou Loučku. Ve stoupání v levém jízdním pruhu jej předjíždělo nezjištěné osobní motorové vozidlo tmavé barvy, které při zařazování zpět do pravého jízdního před motocyklistu zavadilo zadní částí o řídítka motorky. Po nárazu řidič s motocyklem upadl na vozovku a zranil se. Požití alkoholických nápojů před jízdou u něj policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na motocyklu byla předběžně odhadnutá na 20 tisíc korun.

Řidič osobního vozu však z místa nehody bez zastavení ujel a šumperští dopravní policisté po něm nyní pátrají. S žádostí o pomoc a spolupráci se obracejí také na veřejnost. „V řádném objasnění okolností nehody by jim mohli pomoci očití svědci, motoristé, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, případně videozáznamy z palubních kamer. Jakoukoli informaci k osobnímu vozidlu, které mělo účast na nehodě, případně jeho řidiči, je možné sdělit na kterékoli policejní služebně nebo na bezplatné lince 158,“ řekla Marie Šafářová, tisková mluvčí policie.

Další články