Zde může být vaše reklama.

Teploty v kraji se budou začátkem týdne pohybovat u desítky

Teploty v kraji se budou začátkem týdne pohybovat u desítky

foto: Pixabay

24. 02. 2020 - 06:00

Během prvních dnů posledního únorového týdne se budou teploty během dne blížit až k deseti stupňům Celsia. I přesto bychom se ve vyšších polohách mohli dočkat sněhu.

Pondělí na nás chystá oblačno, přechodně i polojasno. K večeru od západu až zataženo a v noci místy slabý déšť, nad 1000 metrů nad mořem srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 5 až 8 °C, na horách -2 až +2 °C. Zpočátku čerstvý severozápadní, postupně mírný západní až jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti 3 až 7 metrů za sekundu.

Úterý přinese oblačno až zataženo, na většině území občasný slabý déšť nebo přeháňky, v noci nad 1000 metrů nad mořem srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty budou 5 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty pak 8 až 12 °C. Mírný jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti 3 až 7 m/s.

Středa v kraji bude proměnlivá, převážně nás čeká velká oblačnost, místy přeháňky, v polohách nad 900 metrů nad mořem, postupně nad 400 metrů nad mořem i srážky sněhové. Nejnižší noční teploty budou 5 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty pak 4 až 8 °C. Mírný jihozápadní až západní vítr bude foukat v rychlosti 3 až 7 m/s.

Další články