Zde může být vaše reklama.

Skončilo na boku V Horních Studénkách na Šumpersku se srazila dvě auta

V Horních Studénkách na Šumpersku se srazila dvě auta

foto: Policie ČR

02. 10. 2019 - 12:00

Na místo nehody se do Horních Studének včera po půlnoci sjeli policisté, hasiči i záchranáři, aby pomohli účastníkům dopravní nehody, při které došlo ke střetu dvou osobáků.

"Podle prvotního šetření tam devatenáctiletý řidič Fabie jedoucí ve směru na Svébohov v důsledku nepřiměřené rychlosti při projíždění mírné pravotočivé zatáčky dostal s vozem smyk. Poté s vozidlem přejel do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozem značky Dacia Duster, za jehož volantem seděl třiatřicetiletý řidič. Po střetu sjela Fabie mimo vozovku, kde se přetočila na pravý bok. Vůz značky Dacia sjel taktéž částečně mimo vozovku. Po nehodě, při níž se oba řidiči zranili, řidič Dacie přivolal záchranné složky a přispěchal řidiči a dalším dvěma cestujícím, kteří se nemohli z vozidla dostat, na pomoc. Oba řidiči byli zdravotnickou záchrannou službou přepraveni k ošetření do nemocnice. Při nehodě vznikla škoda za předběžně 170 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

"Veškeré okolnosti, příčiny a souvislosti, za nichž k uvedené dopravní nehodě došlo, jsou nadále v šetření policistů," doplnila.

Další články