Zde může být vaše reklama.

V Jeseníku je k pronájmu restaurace na koupališti

V Jeseníku je k pronájmu restaurace na koupališti

foto: Město Jeseník

30. 12. 2019 - 09:00

Restaurace v objektu městského koupaliště v Jeseníku je k pronájmu. Nabízí ji tamní technické služby. Součástí nabídky na pronájem je také venkovní terasa o velikosti 75 metrů čtverečních, která je přístupná z areálu letního koupaliště a prodejna zmrzlina s rozlohou pět metrů čtverečních. Nabídky je možné podávat do 7. ledna 2020.

 

Restaurace se nachází v 1. patře budovy městského koupaliště na adrese Dukelská 436/15 v Jeseníku a zahrnuje následující prostory: vlastní restaurační plocha – 111 metrů čtverečních , výčep – 14,5 metrů čtverečních , kuchyně – 36 metrů čtverečních , chladný sklad – 17 metrů čtverečních , pět skladů – 17, 20, 3, 4,5 a 4 metry čtvereční , kancelář – 6 metrů čtverečních , šatna (muži) – 8 metrů čtverečních , umývárna (muži) – 5 metrů čtverečních , šatna (ženy) – 9,5 metrů čtverečních , umývárna (ženy) – 4,5 metrů čtverečních, úklidová místnost – 1,5 metru čtverečního , WC pro muže – 8 metrů čtverečních a WC pro ženy – 3 metry čtvereční.

Součástí nabídky pronájmu je i venkovní terasa přístupná z areálu letního koupaliště a prodejna zmrzliny.

V budově se rovněž nachází Jesenické wellness. Uzávěrka nabídek do 07.01.2020.

"Zájemci posílejte své přihlášky s kontaktními údaji na emailovou adresu reditel@tsje.cz. Přihlášení zájemci budou následně pozváni k osobní prezentaci vlastního podnikatelského záměru," píše se na webu města Jeseník.

Další články