Zde může být vaše reklama.

V lese u Rejchartic se zranil motorkář

V lese u Rejchartic se zranil motorkář

foto: Policie ČR - Šumpersko

19. 09. 2020 - 12:34

Hněd několik přestupků spáchal dvaatřicetiletý motorkář, kterého zadrželi policisté krátce po jeho nehodě v lesích u Rejchartic. Muž se při projížďce lesem zranil, sám si přivolal záchranáře, se kterými přijela také policie, která se dala do vyšetřování.

"Hned z několika přestupků proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, ale také z přestupku na úseku zákona o lesích, je důvodně podezřelý dvaatřicetiletý motocyklista, který se v pátek vpodvečer vydal na projížďku po lese," uvedla mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

"Bylo krátce po půl sedmé, když jízdu na svém stroji značky Yamaha YZ 450 v lesním porostu poblíž Rejchartic s největší pravděpodobností v důsledku nepřiměřené rychlosti nezvládl, vyjel mimo lesní cestu a pravou částí motocyklu narazil do stromu. Při havárii se vážně zranil. Na místo si sám přivolal záchranáře, kteří jej po prvotním ošetření za asistence hasičů, přepravili do nemocnice," uvedla.

Vyšetřování nehody se ujaly policisté, kteří zjistili hned několik zajímavých věcí. Zraněný motorkář totiž nejen, že nebyl držitelem řidičského průkazu, zároveň ani nerespektoval zákat vjezdu a jezdil na motorce bez přidělené registrační značky.

Další články