Zde může být vaše reklama.

Dopravní nehoda V Šumperku ujel řidič od nehody, policie pátrá po svědcích

V Šumperku ujel řidič od nehody, policie pátrá po svědcích

foto: Policie ČR - Šumperk

25. 11. 2019 - 15:00

Během včerejší noci došlo v Šumperku k nehodě, kterou v současné době řeší policisté. Aby dokázali nehodu vyřešit, pátrají po svědcích, kteří mohli být u nehody přitomní.

"Obracíme se na případné svědky se žádostí o pomoc při ztotožnění řidiče, který z prozatím přesně nezjištěných příčin v neděli 24. listopadu 2019 okolo 00:40 hodin při jízdě s vozem Audi A4 Avant, stříbrné barvy, v ulici Gen. Krátkého v Šumperku vjel na travnatý pás u Střední průmyslové školy, kde poškodil okrasný strom. Po havárii ale nezastavil, naopak pokračoval v jízdě dál po téže ulici, kde poškodil také zděné oplocení u rodinného domu a v ulici Jánošíkově dokonce narazil do dvou odstavených vozidel značek Ford S-Max a Honda CR-V. Nepojízdné nezajištěné vozidlo, bez registračních značek, nakonec zanechal odstavené mezi bytovými domy poblíž nám. Jana Zajíce a z místa odešel neznámo kam. Při nehodě vznikla škoda za více než 200 tisíc korun," řekla k případu Jiřina Vybíhalová, mluvčí police.

"Žádáme případné svědky, kteří mají jakýkoliv poznatek k okolnostem a průběhu uvedené nehody nebo disponují informacemi, které by mohly přispět k objasnění všech okolností případu, aby kontaktovali kolegy z dopravního inspektorátu buď na tel. čísle 735 788 600, případně na lince 158," doplnila.

Další články