Zde může být vaše reklama.

Výhled počasí na příští dny: Vedro s bouřkami bude pokračovat

Výhled počasí na příští dny: Vedro s bouřkami bude pokračovat

foto: Pixabay

24. 06. 2021 - 06:24

Po vlně veder bude i v následujících dnech horké počasí pokračovat a stejně jako v několika posledních dnech ho budou protínat bouřky.

Dnes ráno bude zataženo, zpočátku se místy objeví přeháňky, ojediněle bouřky. Během dne pak bude oblačno až polojasno a jen ojediněle se objeví přeháňky. Později večer a v noci od jihozápadu dojde k přibývání oblačnosti a v závěru přijdou místy přeháňky a bouřky. Nejvyšší teploty se vyšplhají mezi 26 až 29 °C, na horách bude 21 až 25 °C. Slabý proměnlivý vítr bude foukat v rychlosti 2 až 4 m/s a v bouřkách přechodně zesílí.

Páteční ráno přinese oblačno až zataženo, doznívající déšť nebo přeháňky. Během dne bude postupně až polojasno a ojediněle se mohou objevit přeháňky. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 23 až 26 °C, na horách od 18 do 22 °C. Slabý, postupně mírný západní až severozápadní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 6 m/s, v bouřkách přechodně zesílí.

Sobota přinese oblačno až polojasno, místy se objeví přeháňky, ojediněle bouřky. Večer dojde k ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty budou mezi 17 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají mezi 22 až 26 °C. Slabý, během dne přechodně mírný severozápadní až severní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 5 m/s.

 

Další články