Zde může být vaše reklama.

Začátek tydne bude teplý, postupně se bude ochlazovat

Začátek tydne bude teplý, postupně se bude ochlazovat

foto: Pixabay

03. 02. 2020 - 06:00

Ještě během pondělka se v kraji dočkáme poměrně vysokých teplot, v dalších dnech se bude postupně ochlazovat. Pocitovou teplotu ovlivní i silný vítr.

V pondělí bude zataženo a na většině území déšť nebo přeháňky, v polohách nad 900 m srážky smíšené a sněhové. Nejvyšší teploty 7 až 10 °C, na horách 0 až 4 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s.

Úterý přinese zataženo, déšť nebo přeháňky, zpočátku v polohách nad 800 m, odpoledne postupně nad 400 m srážky smíšené a sněhové. Nejvyšší teploty 3 až 6 °C, na horách -2 až +2 °C. Odpoledne další ochlazování. Mírný jihozápadní, během dne postupně čerstvý severozápadní až severní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Středa nabídne zpočátku převážně zataženo, na většině území občasné sněžení nebo sněhové přeháňky. Během odpoledne a k večeru ustávání srážek a částečné ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty +2 až -2 °C. Nejvyšší denní teploty -1 až +3 °C. Čerstvý severozápadní až severní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, v závěru bude slábnout.

Další články