Zde může být vaše reklama.

Oblačno, polojasno Začátek týdne poznamenají nižší teploty i déšť

Začátek týdne poznamenají nižší teploty i déšť

foto: Pixabay

04. 11. 2019 - 06:00

Začíná nám další týden a počasí už je stále pochmournější. I začátkem tohoto týdne musíme v kraji počítat s nižšími teplotami a deštěm. Občas se objeví i silnější poryv větru, hlavně na horách.

V pondělí nás čeká oblačno, místy přechodně až polojasno, ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 11 až 14 stupni Celsia, na horách 5 až 8 stupni. Mírný jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 6 metrů za sekundu.

Úterní počasí bude oblačné, ojediněle se objeví přeháňky. Odpoledne od jihozápadu bude přibývat oblačnosti, večer se postupně na většině území objeví déšť. Nejnižší noční teploty budou od 5 až do 9 stupňů Celsia. Nejvyšší denní teploty pak budou mezi 10 až 14 stupni. Mírný jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti od 2 do 6 metrů za sekundu, postupně bude slábnout.

Středa si pro nás chystá zpočátku zataženo s doznívajícím deštěm, během dne většinou oblačno, ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty budou mezi 4 až 8 stupni Celsia. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 9 do 13 stupňů. Mírný jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 6 metrů za sekundu.

Další články