Zde může být vaše reklama.

Začátek týdne v kraji bude deštivý, ale teplý

Začátek týdne v kraji bude deštivý, ale teplý

foto: Pixabay

18. 11. 2019 - 06:00

S pondělním ránem pro vás máme už tradiční přehled počasí v kraji pro začátek pracovního týdne. A můžeme vám říct, že tento týden rozhodně nebude vypadat na to, že je už 18. listopadu. I přes občasný déšť totiž bude opravdu teplo.

Během dneška můžete očekávat oblačno až zataženo, od jihozápadu místy déšť. Později odpoledne a večer budou ustávat srážky a ubývat oblačnost. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 12 až 15 stupni Celsia, na horách 6 až 10 stupňů. Mírný, přechodně čerstvý jihovýchodní až jižní vítr bude foukat v rychlosti 4 až 8 metrů za sekundu, na horách místy s nárazy kolem 20 metrů za sekundu. Večer bude vítr slábnout.

V úterý nás čeká polojasno, přechodně až oblačno, ráno ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Večer opět místy můžeme očekávat přibývání nízké oblačnosti. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 11 až 14 stupni Celsia, na horách 5 až 9 stupňů. Mírný jihovýchodní až jižní vítr bude foukat v rychlosti 3 až 7 metrů za sekundu, na horách čerstvý, místy s nárazy kolem 20 metrů za sekundu, večer bude slábnout.

Středa si pro nás chystá oblačno až zataženo, přechodně i polojasno. Ojediněle mlhy. Během odpoledne a večera se místy objeví občasný déšť. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 2 až 6 stupni Celsia. Nejvyšší denní teploty pak od 9 do 13 stupňů. Slabý proměnlivý, během dne severovýchodní vítr bude foukat v rychlosti do 4 metrů za sekundu.

Další články