Zde může být vaše reklama.

Začátek týdne v kraji bude teplý

Začátek týdne v kraji bude teplý

foto: Pixabay

16. 03. 2020 - 06:00

Teploty v kraji budou během začátku týdne během dne hravě přes deset stupňů Celsia, takže alespoň při cestě do práce, či obchodu vám nebude příliš velká zima.

V pondělí bude polojasno, přechodně až oblačno. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 10 až 13 stupni Celsia, na horách 3 až 7 stupňů. Čerstvý jižní až jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, od vyšších poloh pak dokonce od 20 až do 25 m/s, na hřebenech až 30 m/s, později odpoledne a k večeru bude vítr slábnout.

Středa přinese převážně oblačno a ojediněle také možnost slabých přeháněk. K večeru se dá očekávat částečné ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 4 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty pak od 11 až do 15 °C. Slabý, během dne přechodně mírný jihozápadní až západní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 5 m/s.

Středa bude polojasná, přechodně až oblačná. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 5 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty budou mezi 13 až 17 °C. Slabý, během dne přechodně mírný jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 6 m/s.

Další články