Zde může být vaše reklama.

Začátek týdne v kraji bude zatažený, se silným větrem

Začátek týdne v kraji bude zatažený, se silným větrem

foto: Pixabay

13. 01. 2020 - 06:00

Celý začátek týdne poznamená v kraji zatažená obloha, teploty budou dosahovat až sedmi stupňů Celsia, na některých místech v kraji bude občas hodně silně foukat.

Pondělí přinese oblačno až zataženo, místy přechodně polojasno. Ráno a dopoledne se objeví ojediněle mlhy, i mrznoucí. Nejvyšší teploty přes den budou mezi 1 až 4 °C, ojediněle, zejména na Javornicku až 7 °C, na horách -2 až +2 °C. Slabý jižní nebo proměnlivý vítr bude foukat v rychlosti 1 až 4 m/s, od vyšších poloh bude foukat mírný jihozápadní vítr.

V úterý bude zataženo s nízkou oblačností, ráno a dopoledne ojediněle mrznoucí mlhy. Ojediněle bude přechodně polojasno až skoro jasno. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat od 0 až do -4 °C. Nejvyšší denní teploty  pak od -1 do +3 °C, ojediněle, zejména na Javornicku kolem 5 °C. Slabý proměnlivý nebo jižní vítr bude foukat v rychlosti do 4 m/s, od vyšších poloh a na severu bude čerstvý jihozápadní v rychlosti 4 až 9 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s.

Středa přinese zataženon s nízkou oblačností, ráno a dopoledne se objeví ojediněle mlhy, i mrznoucí. Ojediněle, během dne přechodně místy bude polojasno až skoro jasno. Nejnižší noční teploty +1 až -3 °C. Nejvyšší denní teploty 1 až 5 °C, ojediněle, zejména na Javornicku kolem 7 °C. Slabý proměnlivý nebo jižní vítr bude foukat v rychlosti do 4 m/s, od vyšších poloh a na severu bude čerstvý jihozápadní v rychlosti 4 až 9 m/s.

Další články