Zde může být vaše reklama.

HAZARDÉR NEBO BLÁZEN? Modrý kombík se proháněl dálnicí v protisměru. Hledají se svědci

Modrý kombík se proháněl dálnicí v protisměru. Hledají se svědci

foto: Policie ČR

26. 04. 2023 - 14:21

Náhoda, neschopnost nebo hloupý žert? Každopádně potkat na dálnici auto v protisměru by asi nechtěl žádný řidič. Minulý týden se jedno takové prohánělo po dálnici na Ostravu... Policie chce zjistit, kdo byl za volantem.

Ve středu 19. dubna po 16. hodině jelo po dálnici D1 ve směru jízdy od Přerova na Ostravu v pravém jízdním pruhu tmavě modré osobní motorové vozidlo typu combi, pravděpodobně značky Kia. V místě 297, 5 km se měl automobil zastavit, otočit a vracet se zpět v protisměru levým jízdním pruhem. Z dosavadních poznatků nebylo zjištěno, že by došlo k omezení či ohrožení účastníků silničního provozu daného jízdního směru.

Jelikož se policistům do současné doby nepodařilo ustanovit konkrétní automobil, obrací se na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po daném vozidle a jeho řidiči.

"Svědci, kteří by svými informacemi mohli přispět k ustanovení vozidla či jeho řidiče, ať prosím kontaktují policisty dálničního oddělení Kocourovec na čísle 974 762 751 nebo kdykoliv bezplatnou telefonní linku 158," vzkazuje policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Další články