Zde může být vaše reklama.

HLEDAJÍ SE SVĚDCI Po pádu z kola cyklista zemřel na chodníku. Policie případ šetří

Po pádu z kola cyklista zemřel na chodníku. Policie případ šetří
Místo tragické dopravní nehody

foto: Policie ČR

06. 04. 2023 - 13:12

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění tragické dopravní nehody. Odehrála se tento týden v úterý ráno v Brněnské ulici nedaleko fakultní nemocnice. 

 

"V úterý 4. dubna 2023 krátce před devátou hodinou dopoledne byl nalezen cyklista bez známek života na chodníku na ulici Brněnská v Olomouci, nedaleko autobusové zastávky Fakultní nemocnice," popisuje okolnosti tragického případu Libor Hejtman. "Osmašedesátiletý cyklista pravděpodobně jel po rovném úseku chodníku od ulice Wolkerova směrem k ulici Hraniční a z dosud nezjištěných příčin upadl z jízdního kola na betonovou zídku a na následky zranění na místě zemřel."

V souvislosti s prověřováním okolností této tragické dopravní nehody se obracíme na svědky, kteří mohli uvedenou nehodu vidět, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, tel.: 974 766 251, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz

Další články