Zde může být vaše reklama.

NEZLETILÝ VRAH První letošní vražda má mimořádně hrozivé okolnosti!

První letošní vražda má mimořádně hrozivé okolnosti!

foto: Pixabay.com

18. 01. 2024 - 21:00

Olomoučtí kriminalisté přes noc objasnili první letošní vraždu a zadrželi pachatele. Vražda má hrozné okolnosti, z nichž část zatím policie nechce zveřejnit. Pachateli totiž ještě není ani patnáct let! 

Případ pro policii začal v úterý 16. ledna před devatenáctou hodinou. V tu chvíli oznámil čtyřicetiletýmuž, že postrádá svou osmatřicetlietou přítelkyni a má o ní strach. 

"Policejní hlídka proto vyrazila prověřit místo jejího bydliště v Olomouci – Povel. Po vstupu do bytu našla osmatřicetiletou ženu bez známek života. Okolnosti na místě poukazovaly na podezřelé úmrtí zaviněné cizí osobou," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman. Žena měla řezné rány na hlavě, na místě činu bylo mnoho krve. 

Hlídka místo zajistila a přivolala okresní i krajské kriminalisty. Ihned se tedy rozjelo pátrání po neznámém pachateli. "Případ si převzali kriminalisté odboru obecné kriminality krajského ředitelství. Ti na základě zajištěných stop a provedeného šetření do rána zadrželi podezřelou osobu mladší patnácti let, která se k činu doznala," dodal Libor Hejtman.

Vzhledem k věku zadrženého a vyšetřovaného chlapce nemůže policie k případu sdělovat bližší informace.

Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let.

Další články