Zde může být vaše reklama.

KDO VIDĚL NEHODU? Řidič při nehodě zemřel. Policie hledá svědky tragédie

Řidič při nehodě zemřel. Policie hledá svědky tragédie

foto: Policie ČR

01. 02. 2024 - 17:31

K tragické nehodě, v jejímž důsledku zemřel osmačtyřicetiletý řidiči vozu Škoda Octavia, došlo v pondělí nedaleko Topolan a Křelova. Policisté havárii stále vyšetřují a hledají svědky, kteří by pomohli objasnit její okolnosti.   

Řidič škodovky jel v pondělí krátce před devátou hodinou ve směru od Topolan na Křelov. Podle dosavadních zjištění zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu namrzlé vozovky a při průjezdu levotočivou zatáčkou se s vozidlem dostal do protisměru. Následně se smykem vrátil do svého pruhu a vyjel vpravo mimo komunikaci a přední částí narazil do kmene stromu. I přes snahu záchranářů se životní funkce 48letého muže nepodařilo obnovit a na místě zemřel. Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 300 tisíc korun.

Dopravní nehodu policisté nadále prošetřují. "Touto cestou bychom chtěli požádat o pomoc případné svědky, kteří by k tragické události mohli sdělit jakékoli informace," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Svědci nehody mohou policii kontaktovat osobně na dopravním inspektorátu v Olomouci nebo telefonicky na číslech 974 766 579, 974 766 251, případně na email: marketa.malarikova@pcr.cz a nebo na bezplatné lince 158.

Další články