Zde může být vaše reklama.

NÁKLADNÍ A DODÁVKOVÉ AUTO Vážná nehoda zastavila dnes ráno provoz na dálnici

Vážná nehoda zastavila dnes ráno provoz na dálnici

foto: Policie ČR

02. 05. 2024 - 10:22

AKTUALIZOVÁNO Dnes krátce po 9. hodině se odehrála vážná dopravní nehoda dodávky s nákladním automobilem. Stalo se to na dálnici D35 na 254. kilometru ve směru od Olomouce na Mohelnici. Doprava na místě je nemožná, auta musí jet náhradní trasou.

Havarovaná auta zatím stojí na dálnici. "Jeden z řidičů byl při nehodě zraněn a je v péči lékařů záchranné služby," uvedla mluvčí HZS Olomouckého kraje Lucie Balážová. "Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin a vysypání nákladu jednoho z vozidel na silnici." Hasiči tyto škody odstraňují. 

Dopravu řídí policie a odklání ji na sjezdu Křelov-Břuchotín, nájezd na dálnici je možný u Unčovic na 253. kilometru.

Na místě jsou přítomny všechny složky IZS, tedy policie, hasiči a záchranka. Policie na místě zjišťuje okolnosti dopravní nehody.

EDIT: 

V 10.30 byl zprůjezdněný levý jízdní pruh. Krátce před 12. hodinou musela být dálnice D35 ve směru na Mohelnici znovu uzavřena, a to z důvodu překládky nákladu a následného odtahu vozidla. Doprava se odklání na sjezdu Křelov-Břuchotín, nájezd na dálnici je možný u Unčovic.

Provoz na dálnici D35 ve směru od Olomouce na Mohelnici byl plně obnoven v 16:25. Kolem 15. hodiny byl po překládce nákladu a odtažení vozidla zprůjezdněný levý jízdní pruh. Pravý byl nadále až do uvedeného času uzavřený z důvodů odklízecích prací. 

Další články