Zde může být vaše reklama.

Na Olomoucku došlo k nehodě tří aut

Na Olomoucku došlo k nehodě tří aut

27. 05. 2019 - 17:00

V sobotu 25. května došlo krátce po páté hodině večer v křižovatce s nadjezdem na dálnici v Křelově-Břuchotíně k nehodě tří osobních aut. Přesná příčina zatím není známá.

"Auto Volkswagen Golf, řízené devětadvacetiletým řidičem, které jelo ve směru od Topolan k obci Křelov-Břuchotín a v křižovatce odbočovalo vlevo, mělo narazit do levé zadní části auto Volkswagen Polo, které řídila pětatřicetiletá řidička a jela od Olomouce, směrem na Křelov-Břuchotín. V důsledku střetu došlo k odhození auta řidičky do protisměru, kde se čelně střetlo s autem Škoda Citigo, které jelo od obce Křelov-Břuchotín směrem na Olomouc a které řídil dvaačtyřicetiletý řidič. Při nehodě došlo ke zranění pětatřicetileté řidičky a devětačtyřicetileté spolujezdkyně z vozidla Škoda Citigo," uvedla mluvčí Irena Urbánková.

Obě ženy byly převezené do nemocnice kvůli vyšetření. U všech tří řidičů dále policisté vyloučili jakoukoliv přítomnost alkoholu. Škoda se v současné době odhaduje na 210 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti jsou i nadále v šetření Policie České republiky.

Další články