Zde může být vaše reklama.

Změní se čtyři linky Na Šíbeníku se bude stavět, omezí to busy

Na Šíbeníku se bude stavět, omezí to busy

foto: archiv redakce

08. 04. 2022 - 11:00

Pokud využíváte autobusové linky č. 10, 20, 21 a 29, připravte se v příštích týdnech na mírné komplikace. V termínu od pondělí 11. 4. do pátku 13. 5. 2022 budou probíhat stavební práce v ul. Na Šibeníku. Komunikace bude uzavřena pro veškerý provoz s výjimkou autobusů, kterým bude umožněn průjezd ve směru od křižovatky s ulicemi Erenburgova a Tomkova. Informoval o tom Dopravní podnik města Olomouce.

Uzavírka komunikace ovlivní provoz autobusových linek č. 10, 20, 21 a 29, které budou provozovány dle výlukových jízdních řádů zveřejněných na zastávkových označnících a na stránkách DPMO

Linky č. 10, 21 a 29 ve směru od Třídy Míru k ulici Erenburgova nebudou obsluhovat zastávku Šibeník a zastávka Gymnázium Hejčín se přesune k přenosnému označníku v ulici Tomkova. V opačném směru budou zastávky v provozu bez omezení.

Linka č. 20 pojede ze zastávky Náměstí hrdinů na zastávku U Zlaté koule a na zastávku Na Trati. V tomto směru nebude obsluhovat zastávky Šibeník a Gymnázium Hejčín. V opačném směru budou zastávky v provozu.

Další články