Zde může být vaše reklama.

Chamtivý vinař zamířil z obchodu přímo na záchytku

Chamtivý vinař zamířil z obchodu přímo na záchytku

foto: Pixabay

17. 05. 2021 - 20:00

Pracovník ostrahy ze supermarketu ve Štursově ulici se obrátil na městskou policiii s tím, že zadržel muže, který je opilý a přímo v prodejně si otevřel nekoupené a nezaplacené lahve alkoholu, ze kterých se napil. 

"Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se zde nachází šestačtyřicetiletý muž z Ostravy, který je značně pod parou. Ostraha strážníkům řekla, že viděla dotyčného, jak si na prodejně otevřel dvě láhve alkoholu, ze kterých se napil a poté si sedl na podlahu. Na dotaz zda zboží uhradí, se jen usmál," popsal mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Vzhledem k tomu, že byl muž pod vlivem alkoholu, vzali ho strážníci na záchytku. I přesto, že ho zavezli až na místo, kde měl vystřízlivět, byl tak opilý, že se nepodařilo provést dechovou zkoušku.

"Celý případ tak bude následně oznámen správnímu orgánu, jelikož supermarket vyčíslil škodu na 370,- Kč. Jednání u přestupkové komise, ale nebude pro dotyčného žádnou novinkou, jelikož má na svém kontě téměř 60 záznamů v evidenci přestupků," doplnil Čunderle.

Další články