Zde může být vaše reklama.

Cyklistku u Grygova srazilo auto, policie hledá svědky

Cyklistku u Grygova srazilo auto, policie hledá svědky

foto: Policie ČR - Olomouc

27. 09. 2021 - 11:06

Olomoučtí dopravní policisté se obracejí na širokou veřejnost, kde hledají možné svědky dopravní nehody, ke které došlo ve středu 8. září krátce před pátou hodinou odpoledne. Na silnici mezi obcemi Velký Týnec - Vsisko a Grygovem řidič osobního auta při předjíždění zavadil o cyklistku, která spadla, řidič ale pokračoval dál.

"Ve středu 8. září 2021 v 16:45 hod. na místní komunikaci mezi obcemi Velký Týnec – Vsisko a Grygov nezjištěný řidič osobního motorového vozidla, bílé barvy, předjížděl cyklistku. Přitom měl pravým zpětným zrcátkem zavadit o řídítka cyklistky, která následně upadla na komunikaci. Řidič motorového vozidla po střetu pokračoval dále, aniž by po dopravní nehodě zastavil," napsal ve výzvě mluvčí krajské policie Libor Hejtman.

Ten také uvedl, že ve stejnou dobu mělo místem nehody v opačném směru projíždět jiné auto, červené barvy.

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří mají poznatky k dopravní nehodě, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, tel.: 974 766 251, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz," doplnil Hejtman.

Další články