Zde může být vaše reklama.

Druhý olomoucký Kaufland přivítá návštěvníky už letos na podzim

Druhý olomoucký Kaufland přivítá návštěvníky už letos na podzim
Ilustrační fotografie.

foto: Wikipedia

29. 01. 2021 - 06:00

Už letos na podzim přivítá nové návštěvníky druhá prodejna Kaufland v Olomouci. Hanáckému Večerníku to řekla mluvčí společnosti Renata Maierl. Nakupující se podle ní v prodejně, která vzniká na pozemcích bývalého závodu Milo v křižovatce ulic Hněvotínská a Okružní, mohou těšit na vysoký komfort nákupu. Zákazník bude moci díky chytré aplikaci například přijít, zboží si postupně naskenovat a pak už jen zaplatit u samoobslužné pokladny. Na parkovišti se v rámci stavby myslí i na nabíjecí stanice pro elektromobily.

"Stavba olomoucké prodejny byla zahájena v listopadu minulého roku. Její otevření plánujeme letos na podzim," uvedla pro Večerník mluvčí Maierl.

Zároveň také prozradila, na co se mohou návštěvníci nově vznikající prodejny těšit.

"Zákazníci se mohou těšit na příjemné nákupní prostředí vybavené moderními technologiemi. Jednou z technologií, která značně zpříjemní a urychlí nakupování, je mobilní aplikace K-Scan," napsala Večerníku Maierl.

Aplikace funguje tak, že zákazníci si zboží sami naskenují a při odchodu už jen zaplatí u kterékoliv samoobslužné pokladny.

Podle Maierl mohou být dalším lákadlem i čerstvé pulty, které nabídnou široký sortiment uzenin, sýrů, lahůdek a masa, včetně toho z vlastního masozávodu Kauflandu v Modleticích.

"Příjemnou atmosféru budovy podtrhne barevná výmalba prodejních ploch nebo podlahové vytápění. Orientaci a nakupování ulehčí přehledný navigační systém u jednotlivých regálů nebo tzv. digital signage, digitální obrazovky nepřetržitě informující o sortimentu, stejně jako čtečky pro ověřování cen," uvedla pro Večerník mluvčí Maierl.

Při budování nového obchodního centra se myslí také na řidiče. A to i ty s ekologickým pohonem aut. Na parkovišti u prodejny nebude chybět nabíjecí stanice pro elektromobily.

Další články