Zde může být vaše reklama.

Pomůžete ho najít? Hledá se pachatel nehody z Olomoucké ulice ve Šternberku

Hledá se pachatel nehody z Olomoucké ulice ve Šternberku

foto: Policie ČR

23. 09. 2019 - 14:02

Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po vozidle a jeho řidiči a objasnění dopravní nehody, která se stala v pátek 20. září 2019 v 14:18 hodin na ulici Olomoucká ve Šternberku.

"Jak z prvotního šetření vyplývá, v uvedenou dobu jela po ulici Olomoucká ve Šternberku, směrem k ulici Nádražní, dvaapadesátiletá cyklistka na jízdním kole Piranha. Po projetí kruhového objezdu najela na ulici Nádražní, kde, dle jejího vyjádření, chtěla odbočit vlevo, k supermarketu. Následně, při úkonu odbočení vlevo, došlo ke střetu levé strany jízdního kola s pravým bokem dosud neustanoveného vozidla, které v tu dobu jelo za cyklistkou ve stejném směru. Cyklistka po střetu upadla na zem. Řidič dosud neustanoveného vozidla pokračoval dále, směrem k ulici Věžní. Cyklistka při nehodě utrpěla zranění, se kterým byla svědkyní nehody převezena do nemocničního zařízení na ošetření.  Alkohol byl u cyklistky vyloučen orientační dechovou zkouškou," vysvětluje policejní mluvčí Irena Urbánková.

Dle vyjádření svědků se mělo jednat o osobní auto značky Škoda Fabia, červené barvy.

"Svědci, kteří nehodu viděli, mohli daným úsekem projíždět nebo procházet a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení vozidla a jeho řidiče, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na telefon 974 766 251, 974 766 574, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Rovněž žádáme i neznámého řidiče uvedeného vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásil na výše uvedených kontaktech," doplnila Urbánková.

Další články