Zde může být vaše reklama.

Hygiena uzavřela pobočku policie v Sokolské ulici

Hygiena uzavřela pobočku policie v Sokolské ulici

foto: Archiv redakce

28. 03. 2020 - 15:00

Krajská hygienická stanice Olomouckého kraje preventivně rozhodla o omezení provozu obvodního oddělení Olomouc 1 se sídlem v Sokolské ulici. Důvodem je zjištění, že je několik policistů nakaženo koronavirem.

Z uvedeného důvodu je omezen provoz i na oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál, které sídlí ve stejné budově. Podle mluvčí policie Marty Vlachové budou podrobnější informace k činnosti tohoto oddělení zveřejněné v pondělí.

"Dohled na bezpečnost a veřejný pořádek na celém území obvodního oddělení Olomouc 1 je plně zajištěn. Občané se nemusí obávat toho, že by jejich bydliště a osobní bezpečnost byla nějakým způsobem zanedbávána nebo ohrožena," uvedla v tiskové zprávě Vlachová.

V případě telefonického oznámení občanů o spáchání deliktu na tomto území bude hovor přesměrován automaticky na linku 158, kde jej policisté zaznamenají a postoupí k šetření kolegům v terénu.

"Tímto žádáme všechny občany o maximální dodržování všech opatření a nařízení v rámci nouzového stavu, například omezení pohybu na veřejnosti na dobu nezbytně nutnou, používání ochrany obličeje při pohybu na veřejnosti a podobně. Společně jsme tak situaci schopni vyřešit a zvládnout. Děkujeme za pochopení a spolupráci," dodala.

Další články