Zde může být vaše reklama.

Nálezy stříkaček se množí Kde se v Olomouci scházejí feťáci? Vedou parky a kino

Kde se v Olomouci scházejí feťáci? Vedou parky a kino

foto: archiv

24. 07. 2019 - 11:00

Pověstný pytel jako by se v poslední době roztrhl s nálezy použitých injekčních stříkaček v Olomouci. Podle míst jejich nálezů lze snadno dovodit, kde se v Olomouci nacházejí feťácká doupata. Vedou jednoznačně parky.

S oznámením týkající se nálezu injekční stříkačky se před několika dny obrátila na Operační středisko Městské policie Olomouc pracovnice z domu dětí a mládeže na ulici 17. listopadu. Oznamovatelka na místě strážníkům ukázala stříkačku položenou na okenním parapetu. Hlídka infekční materiál odebrala a uložila do sběrného boxu pro pozdější likvidaci. Nebyla ale sama, kdo volal policii kvůli podobným nálezům.

Od začátku tohoto roku strážníci řešili celkem 128 oznámení, kdy bylo nalezeno celkem 204 injekčních stříkaček a jehel. Poslední případ pochází z areálu letního kina, kde se denně schází spousty lidí.

Jednotlivé nálezy alespoň dokáží poměrně přesně zmapovat, kde se převážně ve večerních a nočních hodinách scházejí feťáci. 

V případě nálezu injekčních stříkaček a jehel nesahejte na tento infekční materiál, nález oznamte na linku 156 Městské policie Olomouc a setrvejte na místě do příjezdu strážníků. 

Další články