Zde může být vaše reklama.

Rekonstrukce prodejny Lidl na Velkomoravské bude mít dvě patra

Lidl na Velkomoravské bude mít dvě patra
Plánovaná podoba zrekonstruovaného obchodu Lidl na Velkomoravské

foto: Lidl

12. 06. 2020 - 14:03

V pondělí se kvůli rekonstrukci uzavře obchod Lidl na Velkomoravské ulici. Do Vánoc ho přestaví na moderní dvoupodlažní prodejnu.

Za zhruba šest měsíců bude prodejna Lidl přestavěna na dvoupodlažní s moderním vzhledem a novým uspořádáním vstupu a prodejní plochy. V interiéru budou nové barvy a bude v něm dominovat dřevo v odstínu světlého dubu.

Kromě toho se prodejně zvětší úsek čerstvých potravin a v místě pokladen bude k dispozici velký odkládací protor.

„V novém konceptu našich prodejen myslíme především na zákazníky, kterým přinese komfortnější nakupování od začátku až do konce. Snažíme se vyjít vstříc jejich potřebám, které se za poslední roky výrazně změnily. Neméně důležití jsou pro nás naši zaměstnanci. Tento stavební koncept jim přinese kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch i velkorysé zázemí,“ řekla Deníku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

 V druhém podlaží společnost Lidl vybuduje zázemí pro zaměstnance. Najdou tam denní místnost, sociální zázemí a šatny.
 
S rekonstrukcí obchodu je spojená také modernizace parkoviště. Nově na něm bude víc než 120 parkovacích míst a prostor pro jedno auto bude mít šířku 2,7 metru. K běžným parkovacím místům se přidá také vyhrazený prostor pro parkování rodin s dětmi.
 
Modernizace myslí i na cyklisty a u přístřešku pro nákupní vozíky budou zachovány stojany na kola.
 
S otevřením zrekonstruovaného obchodu se počítá před letošními Vánocemi.

Další články