Zde může být vaše reklama.

Zapomínala platit Mladá žena oklamala olomoucké hotely

Mladá žena oklamala olomoucké hotely

foto: archiv redakce

24. 08. 2022 - 15:04

Z trestného činu podvod je podezřelá mladá 23letá žena z Blanska, která se během posledních dvou měsíců třikrát ubytovala v různých hotelích v Olomouci. Pobyt si vždy zarezervovala přes internetový portál poskytující tyto služby. Informovala o tom policie v tiskové zprávě.

Koncem června se ubytovala v hotelu na dvě noci a pracovníci v den, kdy jí skončil pobyt, zjistili, že zařízení opustila bez zaplacení. Za ubytování se snídaní a poskytnuté občerstvení po sobě zanechala dluh ve výši necelých 9 700 Kč. Na jednu noc se pak ubytovala ve dvou dalších hotelích a tam se vždy vymlouvala, že za poskytnuté služby má zaplatit její vedoucí.

V jednom případě zjistila, že se personál hotelu nenechal jen tak obalamutit a oznamuje to na policii. Na nic nečekala a rychle zmizela bez zaplacení. V tomto případě způsobila ubytovacímu zařízení škodu za 3066 Kč.

V dalším hotelu, kde si chtěla pobyt dokonce prodloužit, požadovali pracovníci hotelu, aby nejprve zaplatila za nocleh s poskytnutými službami částku 3048 Kč. Na to podezřelá recepční sdělila, že si jde telefonicky zkontaktovat s vedoucí, aby částku uhradila a šla telefonovat mimo hotel. Zpátky se už ale nevrátila. Celková škoda se tak vyšplhala na částku 15810 Kč.

Další články