Zde může být vaše reklama.

Policie žádá o pomoc Na kruhovém objezdu Na Střelnici došlo ve čtvrtek k nehodě

Na kruhovém objezdu Na Střelnici došlo ve čtvrtek k nehodě

24. 06. 2019 - 10:00

Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 20. června mezi 15:45 až 15:50 na kruhovém objezdu na ulici Na Střelnici v Olomouci.     

"Z prvotního šetření vyplývá, že dosud nezjištěný řidič neustanoveného jízdního kola, který měl řídit jízdní kolo po chodníku pro chodce, měl na výjezdové větvi k ulici Studentská vjet na přechod pro chodce v době, kdy po kruhovém objezdu projíždělo osobní vozidlo Škoda Fabia s dvoučlennou osádkou. Došlo ke střetu přední části vozidla s levou částí jízdního kola. Cyklista přepadl přes kapotu na vozovku. Poté se zvedl a z místa nehody odešel neznámo kam, aniž by s řidičkou jakkoliv komunikoval. Osádka vozidla poté nehodu oznámila na policii," uvedla mluvčí Irena Urbánková. 

"K popisu cyklisty se podařilo zjistit, že se mělo jednat o muže vysokého kolem 180cm, opálené postavy, který měl delší tmavé vlnité vlasy. V době nehody měl na sobě modré riflové kraťasy a modro-červenou károvanou košili. Cyklista se měl pohybovat na pánském jízdním kole stříbrno-modré barvy," doplnila Urbánková.

Svědci, kteří nehodu viděli, případně řidiči, kteří kolem místa nehody projížděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a sdělit informace k osobě cyklisty, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na telefony 974 766 251, 974 766 591, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Další články