Zde může být vaše reklama.

ZASÍŤOVANÁ GALERIE Od metaliky k optice: 10 let Šantovky s ní slaví i Nordic Telecom

Od metaliky k optice: 10 let Šantovky s ní slaví i Nordic Telecom

foto: Archiv redakce

29. 11. 2023 - 12:40

Desetileté výročí, které letos slaví olomoucká Galerie Šantovka, si s ní připomíná i Nordic Telecom, český telekomunikační operátor s optickými a bezdrátovými sítěmi. Služby operátora totiž zákazníky centra provázejí na každém kroku.

 

Obchodní manažer Nordic Telecom Jiří Valihrach vzpomíná: „Původně celou Šantovku i jednotlivé obchodníky připojoval Fofrnet, předchůdce Nordic Telecomu. Po celé galerii projektanti tehdy naplánovali metalické rozvody, jak tomu bývalo u většiny projektů běžné. Ale po společných diskusích jsme nakonec zvolili progresivní řešení a od samého začátku tak vedou do každé obchodní jednotky optická vlákna, která nájemcům umožňují připojení až gigabitovou rychlostí.“

Služby operátora dnes provázejí zákazníky centra doslova na každém kroku - od parkovacího systému přes platby na terminálech až po veřejnou WiFi po celém objektu nebo zajištění připojení pro různé akce v galerii a okolí.

Nordic Telecom spolupracuje i s dalšími významnými hráči v oblasti developmentu, například firmami Redstone Real Estate, K - stav, Stafos Real nebo Marzio. Společnost je také partnerem takových akcí jako jsou Fingers Up, Vánoční trhy Olomouc, Prima Fresh Festival nebo dříve Garden Food Festival.

O NORDIC TELECOM 

V segmentu domácností nabízí Nordic Telecom v Olomouci rychlosti až 1 Gb/s za necelých 300 Kč měsíčně. Stejně tomu je i v novém rezidenčním komplexu Šantovka Living, kde jsou byty připojeny prostřednictví technologie GPON, což znamená, že každý zákazník ve svém obývacím pokoji najde optickou zásuvku pro připojení k internetu. Více informací o nabídce operátora se dozvíte na nordictelecom.cz

 

Další články