Zde může být vaše reklama.

Změna spojů na tři dny Okružní ulici zavřou úplně, neprojedou tam ani busy

Okružní ulici zavřou úplně, neprojedou tam ani busy

foto: archiv redakce

10. 06. 2022 - 10:43

Od soboty 11. do úterý 14. června bude probíhat úplná uzavírka ul. Okružní z důvodu opravy vozovky od křižovatky s ulicí Hněvotínská po křižovatku s ulicí I. P. Pavlova. Po dobu oprav bude komunikace uzavřena pro veškerý provoz. Z důvodu této uzavírky dojde k úpravám tras u autobusových linek 10, 16, 21, 50 a 52.

Linky č. 10, 50 a 52 budou provozovány dle výlukových jízdních řádů a nebudou obsluhovat zastávky Okružní a Profesora Fuky.

Linka č. 16 bude provozována dle výlukového jízdního řádu a všechny spoje budou ukončeny na zastávce Tabulový vrch. Zastávky Okružní, Nová Ulice a Centrum Haná nebudou linkou č. 16 obsluhovány.

Linka č. 21 bude provozována dle výlukového jízdního řádu, nebude obsluhovat zastávky Okružní a bude rozdělena do dvou tras:

Trasa Hlavní nádraží – Tabulový vrch a zpět
Spoje linky č. 21 pojedou v úseku mezi zastávkami Hlavní nádraží – Profesora Fuky a zpět v nezměněných časových polohách dle platných jízdních řádů. Všechny spoje budou ukončeny na zastávce Tabulový vrch.

Trasa Nová Ulice – Aquapark a zpět
Do linky č. 21 budou vloženy spoje, které budou obsluhovat pouze zastávky Nová Ulice (zastávka směr Pionýrská), Centrum Haná, Horní Lán, Aquapark a Nová Ulice (zastávka směr Pionýrská).

Podrobnosti k jednotlivým linkám a výlukové jízdní řády jsou dostupné na dpmo.cz.

Další články