Zde může být vaše reklama.

JAKO V BENÁTKÁCH Ololodě se zapojí do olomoucké muzejní noci. Zvou na noční plavby

Ololodě se zapojí do olomoucké muzejní noci. Zvou na noční plavby

foto: Plavby Olomouc

17. 05. 2023 - 11:55

Až do večerních deseti hodin budou po řece Moravě v centru Olomouce projíždět Ololodě. Zapojí se totiž do letošního ročníku Muzejní noci, která má tentokrát v Olomouci národní zahájení.

„Od začátku děláme naše služby s cílem o využití potenciálu řeky Moravy ve městě k zatraktivnění nabídky cestovního ruchu ve městě, ale také k oživení nábřeží a vdechnutí života prostoru kolem řeky formou kulturní, společenských a sportovních akcí. A letos tomu nebude jinak! V pátek se můžete těšit na noční plavby v rámci muzejní noci,“ říká kapitán Plaveb Olomouc Šimon Pelikán.

Pluje se v čase od 19:00- 22:00, délka jedné plavby je 50 minut. „Zažijte jedinečnou atmosféru večerních plaveb za doprovodu živé hudby. K umocnění atmosféry bude možnost si doobjednat víno přímo na palubě našich lodí,“ láká kapitán Pelikán.

„Už brzy bude také zkolaudováno nábřeží. Čeká nás potom otvírání náplavek a s ním i života na nich! Pravidla jsou tam sice velmi přísná, ale to nebrání v pořádání menších kulturních akcí a setkávání se s vámi,“ dodává Šimon Pelikán.

Rezervace na páteční noční plavby můžete provést na https://www.plavbyolomouc.cz/, cena plavby je 250 korun. Místem vyplutí je olomoucká naplavka.

Další články