Zde může být vaše reklama.

DOBROČINNÁ MÓDA Originální trika i kšiltovky pomáhají potřebným dětem

Originální trika i kšiltovky pomáhají potřebným dětem

foto: Triangel

13. 07. 2023 - 13:30

Chcete i během prázdnin udělat dobrý skutek, a přitom si trochu vylepšit vlastní šatník? Zkuste se tento týden podívat na nabídku olomoucké firmy Triangel, jejíž filozofie stojí na spojení obchodu a pomoci druhým. Firma se teď prezentuje díky originálnímu projektu Šantovka Star(t)s, který dává prostor začínajícím či méně známým malým firmám se zajímavým obsahem.

Triangel dostává svého jména, a proto nás už potřetí můžete navštívit v Galerii Šantovka. Díky projektu Šantovka Star(t)s vám představíme několik letních novinek,“ vzkazuje zakladatel firmy Triangel Tomáš Okleštěk. Návštěvníci si v prodejně mohou prohlédnout a vybrat nové ponožky, trička, šaty, tílka, kraťasy i kšiltovky. „Ať už hledáte nový kousek, který chcete vyvětrat na pláži, anebo si chcete pouze udělat radost, budeme se na vás těšit!“ dodává Tomáš Okleštěk.

Jedinečnou stránkou produkce Triangelu je garance, že z každého prodaného kusu ekologicky vyrobeného oblečení putuje pevně daná částka na dobročinné účely. Nejde přitom o nějaké drobné, ale třeba o čtvrtinu až třetinu prodejní ceny trika, mikiny či například kšiltovky. Podrobnosti o podporovaných dobročinných projektech najdete na stránce https://www.triangel-store.com/pomahas/

V sobotu se tady odehraje také benefiční stříhání, protože dorazí mistři holiči ze spřáteleného Doe's Barber Shopu. Celý výtěžek ze stříhání bude věnován na podporu nemocnému sedmiletému chlapci Davídkovi.

Triangel najdete v Šantovce v 1. podlaží do neděle 16. července, otevřeno je od ve všední dny vždy od 13:00 do 19:00, v sobotu a neděli od 9:00 do 20:00.

 

 

Další články