Zde může být vaše reklama.

Plavecký bazén i aquapark v Olomouci zítra opět otevřou!

Plavecký bazén i aquapark v Olomouci zítra opět otevřou!
Olomoucký aquapark.

foto: Archiv redakce

24. 05. 2020 - 09:00

Po více než dvou měsících se zítra pro návštěvníky otevřou Plavecký stadion a také olomoucký aquapark. To vše samozřejmě za předem stanovených podmínek. Plavecký stadion zahajuje zítra, v pondělí 25. května, letní sezónu a otevírá letní areál, od středy 27. května se pak otevře krytý areál.

"Provoz letního areálu a letní sezónu zahajujeme v pondělí 25. 5. 2020. Provoz krytého areálu zahajujeme  ve středu 27. 5. 2020," prozrazují provozovatelé Plaveckého stadionu.

Pokud si budete chtít jít zaplavat tak, jak jste byli zvyklí před epidemií, bazén pro vás bude přístupný mezi devátou a čtrnáctou hodinou.

"Provozní doba areálů bude od 9:00 do 20:00 hodin. Poslední vstup bude umožněn 1 hodinu před koncem provozní doby. Ve všední dny bude pro veřejnost k dispozici areál krytého bazénu pouze od 9:00 do 14 hodin. V odpoledních hodinách  od 14:00 do 20:00 bude vyhrazen pro sportovní oddíly," píší na svém webu.

Od pondělí 25. května se otevírá také olomoucký aquapark.

"Přístupné budou následující provozy: vnitřní areál, sauna, masáže, solárium, restaurace. Provozní doba beze změny. Z hygienických důvodů budou prozatím uzavřeny nebo omezeny: parní lázeň, chrliče, vodní dělo," píše se na webu olomouckého aquaparku.

Pokud se chystáte navštívit aquapark, sepsali pro vás jeho pracovníci také několik pravidel, která je třeba dodržovat.

 

Další články