Zde může být vaše reklama.

Olomoucká aglomerace Podpora projektů, které se snaží zmírnit aktuální situaci

Podpora projektů, které se snaží zmírnit aktuální situaci
Ilustrační foto

foto: Pixabay

14. 04. 2020 - 06:04

Olomoucká aglomerace vyhlásila velmi zajímavou výzvu pro sběr projektových námětů, vztahujících se k pandemii COVID-19. Nabízí pomoc jednotlivých ministerstev na užitečné a přínosné projekty, které mohou přispět k řešení současné těžké situace. To je velká šance pro podnikavé lidi s dobrými a užitečnými nápady.

Nabídka vyplývá z faktu, že v aktuální situaci připravují řídící orgány jednotlivých operačních programů ve spolupráci s Evropskou komisí realokaci finančních prostředků. „Nyní bude primárním cílem těchto evropských financí podpořit projekty, které mohou přispět ke zmírnění následků pandemie nemoci Covid-19,“ vysvětluje primátor Olomouce Mirek Žbánek.

Pokud tedy připravujete jakýkoliv projekt, který může pomoci k zastavení šíření nebezpečného viru nebo řešení jeho následků, prevence atd., neváhejte se nyní obrátit na správce ITI Olomoucké aglomerace prostřednictvím jednoduchého formuláře. Správce následně zprostředkuje kontakt na patřičná ministerstva.

Typově se jedná o projekty, které směřují například do oblasti zdravotní péče, telemedicíny, vzdělávání a e-learningu, dále o podporu nejmenších, malých a středních podniků, projekty v oblasti sběru nebezpečného zdravotnického odpadu a další obdobné projekty a aktivity.

„Neváhejte se obrátit s jakýmkoliv nápadem, který se budeme pokoušet posunout dál a pomoct na něj alokovat prostředky prostřednictvím patřičných ministerstev,“ dodává primátor Žbánek.

Vaše projektové záměry můžete vyplnit na následujícím odkazu: https://1url.cz/dzoWJ

Další články