Zde může být vaše reklama.

Nebyli jste tam? Policie hledá svědky bouračky u Grygova

Policie hledá svědky bouračky u Grygova

foto: Policie ČR

12. 07. 2019 - 13:00

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody. Dne 25. června 2019 v 08:50 hodin jel řidič s motorovým vozidlem Daewoo a zapojeným přívěsným vozíkem po vedlejší pozemní komunikaci III třídy č. 4353, ve směru jízdy od obce Velký Týnec k obci Grygov. Při vjíždění na čtyřramennou křižovatku zřejmě nedal přednost v jízdě přijíždějícímu motocyklu Kawasaki, jedoucímu zprava od Olomouce po hlavní pozemní komunikaci I. třídy č. 55.

Motocyklista v daném okamžiku dokončoval předjíždění nezjištěného osobního motorového vozidla. Aby zabránil střetu, začal prudce brzdit, upadl s motocyklem na vozovku a skončil mimo komunikaci v příkopě. Ke střetu mezi vozidlem a motocyklem nedošlo. Při nehodě se motocyklista zranil a vznikla mu škoda na stroji.

V souvislosti s objasněním okolností dopravní nehody se obracíme na řidiče předjížděného nezjištěného osobního vozidla, aby se policistům přihlásil. Zároveň žádáme případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, tel.: 974 766 251, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz.

Další články