Zde může být vaše reklama.

Poničený stojan Policie hledá svědky nehody z dálnice

Policie hledá svědky nehody z dálnice
Neznámý pachatel poničil stojan na čerpací stanici.

foto: Policie ČR

11. 10. 2019 - 06:00

Dálniční policisté se na vás všechny obrací s žádostí o pomoct, která by mohla vést k objasnění dopravní nehody, ke které došlo na čerpací stanici nedaleko Olomouce.

"V době od 7. do 9. října 2019 dosud nezjištěný řidič řídil motorové vozidlo na čerpací stanici při dálnici D46 u centra Hané ve směru na Olomouc. Řidič se pravděpodobně plně nevěnoval řízení svého vozidla a při couvání narazil do informativního stojanu s cenami paliv, který poškodil. Následně z místa nehody ujel, aniž by ji oznámil. Poškozená organizace vyčíslila škodu na 5 000 korun," uvedl Libor Hejtman, mluvčí policistů. 

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo, které mělo účast na dopravní nehodě, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky nebo e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz," doplnil.

Další články