Zde může být vaše reklama.

Policie obvinila devatenáctiletého mladíka ze znásilnění

Policie obvinila devatenáctiletého mladíka ze znásilnění

foto: Pixabay

01. 07. 2021 - 11:35

Na náhodné setkání z letošního ledna nevzpomíná v dobrém šestadvacetiletá žena, která se na hlavním nádraží v Olomouci seznámila s devatenáctiletým mladíkem, se kterým si domluvila sex, za který měl zaplatit. Žena si to pak rozmyslela, muž ale nebyl k zastavení a ženu měl znásilnit, teď ho obvinila policie.

"Dvojice se po krátké konverzaci měla dohodnout na sexu, za který měl mladík zaplatit. Žena nakonec změnila názor a muži sdělila, že si vše rozmyslela a pohlavní styk nechce. Muž se s odmítnutím nedokázal smířit a ženu měl násilně odvléct na odlehlé místo," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Následně mělo proti vůli ženy dojít k pohlavnímu styku.

"Ve chvíli, kdy docházelo k aktu, měl kousek od dvojice projíždět cyklista. Žena využila situace a začala křičet o pomoc, čehož se násilník zalekl a pustil ji," doplnila mluvčí.

Úplně nahá žena následně utekla na benzínovou čerpací stanici, kde prosila personál o pomoc a přivolání policie.

"Olomoučtí kriminalisté začali po násilníkovi usilovně pátrat. V rámci operativního šetření prověřovali veškeré dostupné informace a poznatky, vyhodnocovali zajištěné stopy a kamerové záznamy z okolí. Díky intenzivní práci znali kriminalisté informace k totožnosti možného pachatele do zhruba dvou měsíců od přijatého oznámení," uvedla mluvčí Vaňharová.

Pokud se stíhanému mladíkovi vina prokáže, hrozí mu až deset let za mřížemi.

Další články