Zde může být vaše reklama.

Policie pátrá po nepoctivém nálezci peněženky. Poznáváte ho?

Policie pátrá po nepoctivém nálezci peněženky. Poznáváte ho?

foto: Policie ČR - Olomouc

12. 07. 2021 - 08:58

Olomoučtí policisté se na širokou veřejnost obracejí s prosbou o pomoc. Pátrají po neznámém muži, který v pátek 30. dubna po druhé hodině odpoledne vzal peněženku, kterou na místě vytratil téhož dne čtyřiačtyřicetiletý muž, kterému vypadla z kapsy u mikiny.

"V pátek 30. dubna okolo 2. hodiny odpolední na Palachově náměstí v Olomouci vytratil 44letý muž z kapsy své mikiny peněženku. Ta obsahovala osobní doklady, několik platebních karet a finanční hotovost. Způsobenou škodu si majitel vyčíslil na téměř 15 000 korun," uvedla k případu Petra Vaňharová, mluvčí policie.

Kamerový systém, který se na místě nachází, zachytil neznámého muže, který vytracenou peněženku uviděl, zvedl ze země a spolu s ní odchází z náměstí pryč, směrem ke třídě Svobody. Policisté uvolnili video, od kterého si slibují, že by muže zachyceného na záznamu mohl někdo poznat.

"Pokud by někdo muže z přiloženého videa poznal, nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať neprodleně kontaktuje policisty prostřednictvím kterékoliv policejní služebny, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," doplnila Vaňharová.

Další články