Zde může být vaše reklama.

Poplatky Olomouc Poplatky za popelnice v Olomouci - už jen do konce května

Poplatky za popelnice v Olomouci - už jen do konce května
Za komunální odpad je potřeba zaplatit do konce května

foto: Pavel Snášel - olomouc.eu

25. 05. 2020 - 06:02

Termín, do kterého je třeba uhradit poplatek za komunální odpad v Olomouci, se blíží. Konečná splatnost poplatku je stanovena na 31. května 2020. Platbu je možné uhradit osobně na úřadě nebo využít bezhotovostní platbu.

Poplatek je možné uhradit převodem z účtu, popř. složenkou. Pro bezhotovostní platbu je nutné vyplnit č. ú. 19-1801731369/0800, variabilní symbol 1337 a jako specifický symbol celé rodné číslo. Při platbě za více osob současně je povinností společného zástupce oznámit správci poplatku údaje potřebné k identifikaci platby nejpozději do 15 dnů ode dne splatnosti poplatku. K podávání oznámení je třeba využít formulář. Oznámení je také možno provést prostřednictvím elektronického formuláře, který je třeba po vyplnění odeslat správci poplatku.

Formuláře jsou k dispozici na webu na stránce životní situace.

Od 18. května 2020 mohou občané platit poplatek za komunální odpad i osobně. V úředních hodinách, tj. pondělí – čtvrtek a to jak v hotovosti, tak i platební kartou. Otevřeny jsou pokladny v přízemí budově Hynaisova 10 i budovy Namiro, Palackého 14.

Další články