Zde může být vaše reklama.

Povedení rodiče skončili po zásahu strážníků na záchytce

Povedení rodiče skončili po zásahu strážníků na záchytce

foto: Pixabay

12. 08. 2021 - 15:00

Letní počasí přímo láká k osvěžení se nějakým lahodným mokem. Strážníci se však během včerejšího podvečera setkali s partnerskou dvojicí před hotelem v Jeremenkově ulici, kde logika vzala za své. Povedená dvojice byla "úplně pod obraz" a celému příběhu přihlížel jejich malý syn, který pobíhal kolem kočárku.

"Hlídka byla na místo přivolána kolemjdoucí ženou, které zřejmě bylo líto nebohého chlapce. Strážníci následně zjistili u ženy hodnotu 3,67 promile alkoholu v dechu a muž ani nebyl schopen, i přes opakované pokusy, do přístroje nadýchat. Řešením celé situace tak byl převoz rodičů chlapce na záchytku. O samotné dítě se postarala pracovnice sociálního odboru olomouckého magistrátu, která se na místo dostavila a společně se strážníky chlapce převezli do zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc," uvedl mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Jakmile rodiče vystřízliví, mohou si ho na místě vyzvednout. Strážníci celou věc oznámí Odboru sociálních věcí Magistrátu města Olomouce, kde rodiče své počínání budou vysvětlovat.

Další články