Zde může být vaše reklama.

Řidiči mezi Uničovem a Šumvaldem klouzali na rozlité naftě

Řidiči mezi Uničovem a Šumvaldem klouzali na rozlité naftě

foto: Policie ČR - Olomouc

30. 08. 2021 - 11:17

Nepříjemný zážitek čekal v neděli po třinácté hodině na řidiče, kteří jezdili mezi Uničovem a Šumvaldem. Na cestě tam byla vyteklá nafta, v délce zhruba čtyř kilometrů. Dva řidiči kvůli naftě bourali.

"Štěstí nestálo na straně osmadvacetiletého řidiče osobního motorového vozidla Volvo, který měl dostat na znečištěné komunikaci smyk, vjet mimo vozovku a zde narazit do listnatého stromu. Následovala nehoda vozidla Nissan, které řídila čtyřiačtyřicetiletá žena. I její vůz se měl ze stejných příčin dostat do smyku, po kterém skončil v protisměru a zde narazil do nákladního vozu," popsala trable řidičů s naftou mluvčí policie Petra Vaňharová.

Naštěstí se nikdo nezranil, škoda byla vyčíslená na 160 tisíc korun. Na místě kromě policistů zasahovali také krajští hasiči. Ti se postarali o odstranění nečinost na vozovce.

"V průběhu jejich zásahu byl úsek neprůjezdný, a proto museli policisté odklánět dopravu. Zhruba po jeden a půl hodinovém omezení došlo v místě ke znovuobnovení provozu. Úsek byl průjezdný s opatrností, povolenou rychlostí 30 kilometrů za hodinu. Celým případem se policisté i nadále zabývají," doplnila Vaňharová.

Další články