Zde může být vaše reklama.

Rumový bandita v Olomouci v posledních dnech řádil

Rumový bandita v Olomouci v posledních dnech řádil

foto: Pixabay

22. 02. 2022 - 19:00

Dvakrát během čtyřiadvaceti hodin. Tolikrát měli strážníci Městské policie Olomouc plné ruce práce s jedním a tím samým člověkem. Ten si oblíbil pití rumu přímo na prodejnách, aniž by za něj zaplatil. Sedmačtyřicetiletý muž dnes opět zkoušel svůj rumový jazýček. A to jen čtyřiadvacet hodin od posledního zadržení.

"Ve své spanilé rumové jízdě pokračuje již od neděle sedmačtyřicetiletý muž. Jeho modus operandi je stále stejný a spočívá v konzumaci vybrané značky rumu přímo na prodejně nebo odcizení samotné láhve, ovšem bez zaplacení na pokladně. Včera tohoto muže strážníci řešili hned dvakrát a to nejprve po půl desáté ráno v supermarketu na třídě Svobody, následně cca hodinu a půl poté v nákupním centru na ulici Pražská. A to nebyl poslední rumový případ toho dne," uvedl k případu rumového muže mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Muž ale nebyl sám, kdo našel oblibu v popíjení rumu. Ještě během dnešního podvečera vyjížděla hlídka na ulici 8. května. A to kvůli starší ženě, která si do kabelky schovala láhev značkového rumu.

"K její smůle však byla spatřena ostrahou a ta na místo přivolala strážníky. Jestli se žena inspirovala naším rumovým fantomem se zjistit nepodařilo, každopádně dotyčná odcházela z místa s pokutou, kterou jí strážníci za krádež alkoholu uložili," dodal Čunderle.

Další články