Zde může být vaše reklama.

Sabine řádila také v Olomouci

Sabine řádila také v Olomouci

foto: MP Olomouc

12. 02. 2020 - 12:00

Bouře Sabine, která se na území České republiky přihnala od západu a od konce víkendu ovlivňovala život po celé republice, se kromě severu Olomouckého kraje nevyhla ani hanácké metropoli. Olomoučtí strážníci řešili hlavně počechrané plechy a popadané větvě.

"Během včerejšího dne jsme přijali několik oznámení o následcích bouře, která se přehnala přes krajské město. První oznámení operační středisko přijalo již během dopoledne a na poslední výjezd byla hlídka vyslána po půl šesté večer. Strážníci tak během dne řešili uvolněnou reklamu na domě na ulici Hraniční nebo poškozenou střešní krytinu stánku s občerstvením na ulici Lužická. Případ s největší škodou však byl směřován na ulici Nezvalova, kde došlo k pádu stromu na zaparkovaná vozidla," prozradil Petr Čunderle, mluvčí olomouckých strážníků.

Ke spadenému stromu přijeli hasiči, kteří jej odstranili z auta. O odklizení stromu se postarali pracovníci technických služeb. Celkem v Olomouci došlo k poškození tří aut. Jejich majitele kontaktovali operativci z operačního střediska.

Další články