Zde může být vaše reklama.

Silný vítr zaměstnal také olomoucké strážníky

Silný vítr zaměstnal také olomoucké strážníky
Spadlý strom, větve i poničená střecha plaveckého stadionu. To jsou stopy, které za sebou v Olomouci zanechal silný vítr.

foto: MP Olomouc

06. 02. 2020 - 12:00

S následky, které za sebou nechaly silné poryvy větru, se během včerejšího dne potýkali také strážníci Městské policie Olomouc. Zabývali se vlající plachtou, zlomenými větvemi stromů a smrkem vyvráceným přes chodník.

"V rozmezí šesti hodin jsme včera přijali pět oznámení o následcích silného větru na území města Olomouce. Opět jsme řešili oznámení o vlající plachtě, která zabezpečuje stavební materiál na střeše jednoho z domů na ulici Rokycanova. Další oznámení byla směrována do ulic Fragnerova a na tř. Svornosti, kde vlivem povětrnostních podmínek došlo ke zlomení několika větví stromů a na ulici Mišákova. Zde se nacházel asi deset metrů dlouhý vyvrácený smrk, který ležel přes chodník," prozradil Petr Čunderle, mluvčí strážníků.

"Všechna tato oznámení byla vyřešena ve spolupráci s technickými službami. Poslední oznámení jsme přijali od zaměstnanců plaveckého stadionu z důvodu havárie na střeše, kdy jsme byli požádání o zajištění prostoru v přilehlém okolí z důvodů zajištění bezpečnosti," doplnil. 

Další články