Zde může být vaše reklama.

Spor příbuzných vyřešili strážníci

Spor příbuzných vyřešili strážníci

foto: Pixabay

03. 08. 2021 - 06:00

Hlavní roli v roztržce příbuzných sehrál alkohol. Situaci však museli vyřešit strážníci Městské policie Olomouc, kteří případ řešili v sobotu po jedenácté hodině večer. Tehdy se na operační středisko obrátil mladík s tím, že ho v bytě na Zeyerově měla napadat vlastní matka. 

"Po příjezdu na místo na hlídku už čekal před domem dotyčný, oblečen jen do trenýrek a z koordinace pohybu bylo vidět zřejmé posilnění alkoholem. Hlídka proto s mladíkem provedla dechovou zkoušku, kdy výsledkem bylo 3,26 promile. Cestou k bytu 'údajný napadený' neustále vulgárně urážel ostatní obyvatele domu i svou matku, kdy vše pokračovalo i poté co všichni vstoupili do bytu. Zde povedený syn nařkl svou matku, že je opilá, což se však dechovou zkouškou neprokázalo," uvedl mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Matka, ale také několik dalších osob, které se v bytě nacházely, odmítly, že by žena svého syna jakkoliv napadala. Naopak ten se měl během celého dne vulgárně vymezovat vůči ostatním osobám v bytě. K tomuto chování docházeli i během přítomnosti hlídky.

"Tu také stihl počastovat několika vulgaritami. Vyústěním celé situace tak byl převoz dotyčného na záchytku k vystřízlivění a po tomto bude celá věc oznámena správnímu orgánu, kde se bude mladík zpovídat ze spáchání několika přestup," doplnil Čunderle.

Další články